Kattava toiminnanohjaus tehostaa Sivinan koko liiketoimintaa

Kotipalveluja ja kotisiivousta tarjoava Sivinan tavoitteena on jatkossakin kasvaa voimakkaasti ja toimintaa on laajennettu vuosien varrella muun muassa yritysostoilla. Likeit-toiminnanohjaus on ollut nopea ottaa käyttöön yritysfuusioiden yhteydessä ja tuo hallinnointiin tehokkuutta yhtenäisten toimintatapojen kautta.

Hoiva-alan henkilöstöpalveluyrityksen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Kevennä työtaakkaasi ja vapauta aikaasi innovaatioille, oppimiselle, ihmisille ja ennen kaikkea sille työlle, jota aidosti haluat tehdä.Käyttämällä Likeitin pitkälle automatisoitua ohjelmistokokonaisuutta varmistat sen, että sinulla säästyy aikaa ja energiaa merkitykselliselle – hoiva-alan asiakastyöhön.

Likeit Webinaari: Mitä tekisit jos saisit 5 tuntia lisää aikaa työviikkoosi?

Tervetuloa kuulemaan kokemuksia henkilöstöpalveluyrityksen kasvattamisesta kattavan ja helpon toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Seure Henkilöstöpalvelut varmistaa työvoiman saatavuutta Likeit-toiminnanohjausjärjestelmän turvin

Seure Henkilöstöpalvelut välittää työvoimaa päivän sijaisuuksista kuukausien työsuhteisiin. Likeit ERP automatisoi päivittäistä työtä.

Ulkoistettu palkanlaskenta sataa Rainmakerin laariin

LikeItin käyttöönoton myötä palkkalaskelmat, työtuntien hyväksyminen, tilitykset, raportit ja ilmoitukset hoituvat nyt yhtenäisessä prosessissa. 

Likeit oli luonteva valinta aloittavalle yritykselle

JETmaxin prosessit rekrytoinnista palkanmaksuun ovat selkeitä ja läpinäkyviä Likeitin ansiosta ja laskutus toimii virheettömästi.