YRITYKSEN TAUSTAA JA TOIMINTATAVAT

Saarni Likeit on vuonna 2003 perustettu vaativiin henkilöstönhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Pääasiallisen asiakaskuntamme muodostavat henkilöstöpalveluyritykset. Nykyisen palvelukokonaisuutemme myynti käynnistyi vuonna 2010 ja vuosittain tuemme käyttöönotossa noin 30:tä yritystä. Pyrimme hallittuun kasvuun taataksemme korkeatasoisen asiakaspalvelun sekä pidempään palvelujamme käyttäneille että uusille asiakkaillemme.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintaansa sopivat ratkaisut. Tietoteknisen osaamisen lisäksi yrityksestä löytyy laaja osaaminen myös toimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä. Valmiit liiketoiminta- ja toimialakohtaiset ratkaisut konfiguroidaan asiakaskohtaisesti sopiviksi. Tarjoamme tuotteillemme jatkuvan tuen myös tulevaisuudessa.

Saarni Likeit Oy

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa OOPS-rakennuksessa osoitteessa Hatsinanpuisto 8, 02600 Espoo.
Sisäänkäynti B-aulasta.

Arvokkain voimavaramme on tyytyväiset asiakkaat

Olemme osa uutta SaaS-yhteisöä

Saarni Likeit Oy on osa Saarni Cloud -konsernia, joka on SaaS-palveluita tarjoava ohjelmistokonserni. Henkilöstöhallinnon, oppimisen, työajanseurannan, taloushallinnon ja analytiikan palveluitamme käyttää noin 400 000 henkilöä Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Eri toimialoilla toimivia asiakasyrityksiä konsernilla on lähes 1 000.

Aiomme olla Suomen parhaiden SaaS-toimijoiden yhteenliittymä – yhteisö, johon sekä huippuluokan pilvipalveluiden kehittäjät että menestystä janoavat asiakasyritykset haluavat kuulua.

AAA Logo 2022 FI 200x135
SV LOGO Likeit Solutions Oy FI 378319 Web 2022 139x200
Bisnode DnB Riskiluokka 1 Logo 2021 Transparent
Li Logo 4 190x136