Hoiva-alan henkilöstöpalveluyrityksen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Likeitilla hoidat sujuvasti yrityksesi palkanmaksun, rekrytoinnit, laskutuksen, asiakkuuksien hallinnan, henkilöstöhallinnon, työtuntikirjaukset sekä kirjanpidon.

Käytä työtuntisi arvokkaammin

Kevennä työtaakkaasi ja vapauta aikaasi innovaatioille, oppimiselle, ihmisille ja ennen kaikkea sille työlle, jota aidosti haluat tehdä. Käyttämällä Likeitin pitkälle automatisoitua ohjelmistokokonaisuutta varmistat sen, että sinulla säästyy aikaa ja energiaa merkitykselliselle – hoiva-alan asiakastyöhön. Työtuntien arvokkaampi käyttö on tärkeää myös myynnin sekä liikevaihdon kasvattamisen näkövinkkelistä.

Kokonaisratkaisu hoiva-alan henkilöstöpalveluyrityksen tarpeisiin

Likeit on henkilöstövuokrausyritysten tarpeisiin kehitelty uniikki toiminnanohjauksen ja taloushallinnon kokonaisratkaisu. Ohjelmistossamme korostuvat ominaisuudet, jotka auttavat yritystäsi suoriutumaan sujuvammin sekä tehokkaammin. Likeitilla ohjaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toimintoja aina rekrytoinneista kirjanpitoon saakka, sillä järjestelmämme sisällä kaikki tiedot siirtyvät kitkatta palvelusta toiseen, eikä sinun enää tarvitse käyttää montaa eri ohjelmistoa.

Konsultatiivinen käyttöönotto ja tuki

Henkilöstövuokrausala on meille hyvin tuttu. Palvelukokonaisuutemme on pitkälle hioutunut ja se muovataan aina asiakkaan kanssa yhdessä vastaamaan parhaiten heidän liiketoiminnallisia tarpeitaan. Meidän kanssamme et koskaan jää yksin, vaan me konsultoimme, opastamme ja autamme sinua löytämään oman toimintatapasi sekä siihen parhaiten sopivat työnkulut. Kokeneet asiantuntijamme kulkevat rinnallasi järjestelmän käyttöönoton eri vaiheissa.

Ohjelmisto tuntityöläisten sekä kuukausipalkkalaisten tarpeisiin

Toisin kuin monet muut palvelukokonaisuudet, Likeittia voi käyttää myös tuntityötekijöiden työsuhteen hoitamiseen. Tämän lisäksi järjestelmämme taipuu toki myös kuukausipalkalla työskentelevien tarpeisiin. Likeit on hyvin joustava sekä mukautumiskykyinen ja siitä muovataan aina hoiva-alan asiakkaan tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus.

Helposti käyttöön

Nykyisen ohjelmistonne vaihtaminen Likeittiin on helppoa. Saatte laajennettua ohjelmistopakettinne tarpeittenne tasolle ja vaihto käy helposti, sillä me suoritamme nykyisen ohjelmistosi tärkeän tietosisällön siirron puolestanne. Käyttöönotto on helppoa myös jos teillä ei vielä ole käytössänne ohjelmistoja.
Tiedot voidaan syöttää suoraan järjestelmäämme tai siirtää ne esimerkiksi Excel-taulukoista.